+385 98 207 575 info@multiparking.hr

SingleVario 2061 Outdoor

Najfleksibilniji parking za naknadnu ugradnju – čak i na otvorenom SingleVario 2061 Outdoor – dvokatna garaža na jednostavan način.

Odabrani Klaus dvostruki parkeri® također su dostupni kao vanjske verzije. Robusna tehnologija također je zaštićena od vremenskih uvjeta. Možete si uštedjeti dugotrajan i skup rad oko izgradnje garaže, a istovremeno stvoriti više parkirnih mjesta po parkirnom mjestu.

SingleVario 2061 jednostavan je i jeftin način pretvaranja jednog parkirnog mjesta u dva – jedno na drugom. Premium parker se postavlja bez jame i izuzetno je fleksibilan. Može se primjerice prilagoditi raspoloživom prostoru i različitim visinama vozila. Sustav je stoga posebno prikladan i za modernizaciju postojećih zgrada.

Kao što je uobičajeno za ovisno parkiralište, donje parkirno mjesto mora biti prazno prije spuštanja platforme za drugi automobil. Sustav je stoga idealan za korištenje gornje platforme za dugotrajno parkiranje starinskih automobila ili slično, na primjer, i donje parkirno mjesto za kratkotrajno parkiranje.

Pošaljite upit

Pristupačnost